top of page
  • Foto van schrijverMahsa

Wat ik heb geleerd sinds Health Impact is opgericht
Lieve lezers, ik neem jullie graag mee in mijn ondernemersreis. Omdat ik als geen ander weet dat het leven niet alleen maar happy vibes zijn, maar dat het ook serieuze momenten van tegenslag kent.


Persoonlijke ontwikkeling


Na een cursus van Tony Robbins aangeschaft te hebben in de zomer van 2020 ben ik gedoken in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Binnen een maand had ik alle modules afgerond. Dit was tevens het enige moment waarop ik hier tijd voor vrij kon maken in verband met mijn studie.


Vol goede moed stond ik voor de deur bij de Kamer van Koophandel


‘’Ik ga van mijn passie voor gezondheid mijn werk maken, want ik heb hier iets te doen op aarde’’. Mijn eerste insteek was om voedingsadvies te geven. Al gauw kwam ik erachter dat ik meer te bieden had. Er kwamen bijzondere mensen op mijn pad. En de vraag die ik hoorde van coaches: maar wat maakt jou dan anders dan alle andere voedingsdeskundigen?

Goede vraag


Een goede vraag waar ik goed over na moest denken. Maar waarop ik het antwoord gevonden had. Wat mij anders maakt is mijn persoonlijk verhaal.


Kwetsbaarheid


En dat was wel even een drempel om overheen te komen. Om die kwetsbaarheid te delen. Toch ben ik enorm dankbaar dat ik toch stap voor stap mijn verhaal naar de buitenwereld durf te brengen. Want dit is mijn verhaal, en dit is waarom ik doe wat ik doe.


Een plotseling verlies van mijn 21-jarige broer aan een hartstilstand. Deze gebeurtenis heeft een enorme impact op mij gehad.


Gezonde voeding en beweging heeft veel geholpen in mijn rouwproces. Net zoals yoga, meditatie en mindfulness. Om meer in het moment te kunnen leven en minder te piekeren over het verleden.


Nu combineer ik mijn vakgebied (diëtetiek) met ervaringsdeskundigheid (rouw). Mijn missie is om met Health Impact ondersteuning te bieden aan de gezondheid van jongvolwassenen die in een rouwproces zitten met een gepersonaliseerd voedingspatroon.


Zodat zij zich mentaal en fysiek stap voor stap beter voelen. Gezonde voeding is voor iedereen noodzakelijk, maar voor deze doelgroep nét iets extra. Die missie zal zich gaandeweg nog verder vormgeven. Zoals ik dit nu al heb gemerkt na een periode van 6 maanden. Maar dat vind ik juist het mooie en avontuurlijke aan ondernemen.


Zelfzorg


Goede zelfzorg is enorm belangrijk. En ik wil deze mensen laten inzien dat ze hierdoor stap voor stap meer aan kunnen in het leven. Zodat ze een gezonder en gelukkiger leven kunnen leiden. Zoals Tony Robbins dat mooi zegt ‘’’Life happens for you, not to you’’.


Mijn onderneming heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Maar ook dichter bij de mensen waarvoor ik mijn dienstverlening biedt. En ik ben enorm dankbaar voor deze reis.


Het verleden is om van te leren. Je bent een veerkrachtig mens en kan elke tegenslag aan, omdat sterk zijn de enige optie is. En soms betekent sterk zijn een potje janken.


Ik voel mij gelukkig, gezond en vrij om te zijn wie ik écht ben


En daar ben ik enorm dankbaar voor, want dat is niet altijd zo geweest. Nu help ik anderen hetzelfde te bereiken. Want als ik het kan na een impactvolle gebeurtenis, kun jij het ook!


Mahsa betekent maan


In het donker verlicht het ons. En dankzij donker kunnen wij de sterren zien. Wil je je verhaal met mij delen? Vraag dan gratis een impact call aan.


En als je denkt ''niemand zit op mijn verhaal te wachten'' dan ben ik juist diegene die graag naar je wilt luisteren.

Yorumlar


bottom of page