top of page
voeding

Batel Demalem

Mahsa is een goede begeleidster. Ze is open en communiceert haar eigen ervaringen. Ze luistert goed en gaat mee met mijn wensen. Ze komt afspraken na en is erg professioneel. Ik weet zeker dat ze een mooie toekomst tegemoet gaat met veel blije klanten!

gezond-eten

Lois Otte

Ik heb de 3 weken lang de online cursus 'gezond leven in quarantaine' gevolgd. De bijeenkomsten waren goed voorbereid, interactief en er werd echt naar je geluisterd. De interactie zorgde ervoor dat je als deelnemer de ruimte krijgt om ervaringen te delen, van elkaar te leren, met elkaar mee te denken en mogelijkheid tot vragen stellen. Door de wekelijkse huiswerkopdrachten werd je ook actief gehouden om je eigen doelen na te streven. Kortom, fijne training wanneer je verandering wilt brengen in je eigen voedingspatroon en leefstijl.

voeding-bij-rouw

Anne Mooij

''Ik heb een tijdje geleden een training gevolgd over voeding en leefstijl bij Mahsa. Mahsa is erg enthousiast, luistert goed en neemt je mee in het programma. Ik vond het een leuke training waar ik nog steeds gebruik van maak.''

Je verhaal delen?

bottom of page