A LIFE DEDICATED TO HELPING INDIVIDUALS ON THEIR HEALTH JOURNEYWaarom is Health Impact opgericht?

Om jou gelukkiger en gezonder te laten voelen met een gezonde leefstijl. Kleine duurzame veranderingen in je voedingspatroon zodat je je mentaal en fysiek sterker gaat voelen. Stap voor stap zul je merken dat je meer aankan, op jouw eigen tempo. Meer zelfvertrouwen gaat uitstralen en het leven weer kunt omarmen. 

Over mij


Tot mijn 18e levensjaar had ik een rijk leven met een gezin wat bestond uit 4 personen. Mijn moeder, vader, broer en ik. Na het plotselinge verlies van mijn broer in 2015 veranderde dit. Op 21-jarige leeftijd kreeg hij een hartstilstand. En in één weekend sloeg mijn leven om. Deze gebeurtenis heeft een enorme impact op mij gehad.

Naar de sportschool gaan was mijn copingmechanisme geworden omdat ik niet meer thuis wilde zijn. Bij rouw ervaar je een enorme leegte. Die leegte probeerde ik op te vullen door waarde en bevestiging buiten mijzelf te zoeken. Ik heb uiteindelijk geleerd dat ik altijd diegene ben geweest die hier invloed op heeft. En ik wil dat jij inziet dat jij het ook in je hebt.

broer-rouw

Rechts mijn lieve broer, Alisina

Mij heeft het 5 jaar gekost om mijn negatieve ervaring om te zetten naar iets positiefs

 

En ik wil jou helpen dit sneller te bereiken. 


Na het behalen van mijn Horeca- en Management diploma en een stage in Australië, begon ik de smaak van het reizen te pakken te krijgen. Daarna heb ik besloten om een tussenjaar te nemen waarin ik heb gewerkt en gereisd.

Ik had behoefte aan een pauze om mijn doelen weer helder te krijgen. Dit heeft mij goed gedaan en mijn inzichten verhelderd. Vervolgens heb ik mijn richting veranderd van Horeca Management naar iets waar ik meer gepassioneerd over ben namelijk Voeding & Diëtetiek. Mijn adviezen zijn dan ook wetenschappelijk onderbouwd.

Gezond eten en sporten heeft veel geholpen in mijn rouwproces

 

Net zoals schrijven, mindfulness en meditatie. ​Verder ben ik nieuwsgierig ingesteld, werk ik dagelijks aan mijn mentale en fysieke gezondheid (practise what you preach, right).

Daarnaast investeer ik graag in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik volg cursussen en vraag advies aan een coach. Want ik geloof in een leven lang leren.

                                                     

Jij verdient het om je gelukkiger en gezonder te voelen!

fitness-gezondheid-leefstijl-reizen

Deze foto is gemaakt tijdens een fitness bootcamp in Thailand, hier reisde ik voor het eerst alleen (spannend, maar het was het zo waard).

thailand-voeding.jpg
thailand-sporten.jpg

The Big Bhudda Run, we stonden om 4:00 uur op om 10km te gaan hardlopen (bergopwaarts, met zonsopgang én olifanten in de natuur). Het was intens maar gelukkig hadden we een prachtig uitzicht aan de top waar we rustig konden bijkomen en leuke foto's maakten.

 

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal

Als je tot hier hebt gelezen ken je mij nu een stukje beter, maar ik jou nog niet. Ik ben benieuwd naar jou.
Wie ben jij? Hoe ziet jouw leven, gezondheid en eetpatroon eruit?

 

Wat staat er tussen je huidige situatie en je ideale situatie in? Waarom lukt het nog niet?

 

Vertel me wat je uitdagingen zijn en laten we samen kijken of we een klik hebben en eventueel samen aan de slag gaan. Misschien heb je, door het lezen van mijn verhaal, ergens het gevoel gekregen dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Klaar voor de volgende stap?