A LIFE DEDICATED TO HELPING INDIVIDUALS ON THEIR HEALTH JOURNEYWaarom is Health Impact opgericht?

Health Impact is er om jou gelukkiger en gezonder te laten voelen met een gezonde leefstijl. Met kleine duurzame veranderingen in je voedingspatroon zodat je je mentaal en fysiek sterker gaat voelen. Stap voor stap zul je merken dat je meer aan kan, op jouw eigen tempo. Meer energie en zelfvertrouwen gaat uitstralen, zodat je het leven weer kunt omarmen na een impactvolle gebeurtenis.

Over Mahsa


Tot mijn 18e levensjaar had ik een rijk leven met een gezin wat bestond uit 4 personen. Mijn moeder, vader, broer en ik. Na het plotselinge verlies van mijn broer in 2015 veranderde dit. Op 21-jarige leeftijd kreeg hij een hartstilstand. Hierdoor sloeg mijn leven in één weekend volledig om. Deze gebeurtenis heeft een enorme impact gehad op mijn leven en gezondheid.

Ik ging veel sporten omdat ik ontdekte dat dit het enige was waardoor ik mij iets beter voelde. Bij rouw ervaar je een enorme leegte. Die leegte probeerde ik op te vullen door waarde en bevestiging buiten mijzelf te zoeken. Ik heb uiteindelijk geleerd dat ik altijd diegene ben geweest die hier invloed op heeft. En ik wil dat jij inziet dat jij het ook in je hebt. Door weer in verbinding te komen met je lichaam en geest. Gezonde voeding gebruikte ik als tool om beter voor mijzelf te zorgen en zag ik als een vorm van zelfliefde. 

voedingbijrouw

Rechts mijn lieve broer Alisina

Mij heeft het 5 jaar gekost om mijn negatieve ervaring om te zetten naar iets positiefs

 

En ik wil jou helpen dit sneller te bereiken. 


Na het behalen van mijn Horeca- en Management diploma en een stage in Australië, begon ik de smaak van het reizen te pakken te krijgen. Daarna heb ik besloten om een tussenjaar te nemen waarin ik heb gewerkt en gereisd.

Ik had behoefte aan ruimte om mijn doelen helder te krijgen. Dit heeft mij goed gedaan en inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Vervolgens heb ik mijn richting veranderd van Horeca Management naar iets waar ik meer gepassioneerd over ben namelijk Voeding & Diëtetiek. Mijn adviezen zijn dan ook wetenschappelijk onderbouwd.

Gezond eten en sporten heeft veel geholpen in mijn rouwproces

 

Hieruit is ook mijn passie ontstaan voor voeding en fitness. Wat verder heeft geholpen is tijd doorbrengen in de natuur, reizen, lezen, journalen (ik kon moeilijk over het verlies praten dus begon met schrijven), mindfulness en meditatie. Door mijn gedachten meer te focussen op het heden, in plaats van het verleden of de toekomst ervaarde ik meer rust. ​

Verder ben ik nieuwsgierig ingesteld en werk ik dagelijks aan mijn mentale en fysieke gezondheid (practise what you preach, right). Daarnaast investeer ik graag in mijn persoonlijke ontwikkeling. Volg ik cursussen en vraag advies aan een coach, want ik geloof in een leven lang leren.

De reden waarom ik mijn verhaal met je deel in om je te inspireren tot actie naar een gezondere leefstijl. Want als ik het kan, kun jij het ook!

                                                     

Jij verdient het om je gelukkig en gezond te voelen!

fitness-gezondheid-leefstijl-reizen

Deze foto is gemaakt tijdens een fitness bootcamp in Thailand, hier reisde ik voor het eerst alleen (spannend, maar het was het zo waard!)

thailand-voeding.jpg
thailand-sporten.jpg

The Big Bhudda Run, we stonden om 4:00 uur op om 10km te gaan hardlopen (bergopwaarts, met zonsopgang én olifanten in de natuur). Het was een intense workout, gelukkig hadden we een prachtig uitzicht aan de top waar we rustig konden bijkomen en foto's maakten

 

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal

Als je tot hier hebt gelezen ken je mij een stukje beter, maar ik jou nog niet. Ik ben benieuwd naar jou.
Wie ben jij? Hoe ziet jouw leven, gezondheid en eetpatroon eruit?

 

Wat staat er tussen je huidige situatie en je ideale situatie in? Waarom lukt het nog niet?

 

Ik luister graag naar je uitdagingen. Laten we samen kijken of we een klik hebben en eventueel samen aan de slag gaan. Misschien heb je door het lezen van mijn verhaal, ergens het gevoel gekregen dat ik je verder kan helpen.