top of page

A LIFE DEDICATED TO HELPING INDIVIDUALS ON THEIR HEALTH JOURNEYWaarom is Health Impact opgericht?

Health Impact is er om jou gelukkiger en gezonder te laten voelen met een gezonde leefstijl. Met kleine duurzame veranderingen zodat je je mentaal en fysiek sterker gaat voelen. Stap voor stap zul je merken dat je meer aan kan, op jouw eigen tempo. Meer energie en zelfvertrouwen gaat uitstralen, zodat je het leven weer kunt omarmen na een impactvolle gebeurtenis.

Over Mahsa


Op mijn 18e ben ik plotseling mijn 21-jarige broer verloren aan een hartstilstand. Deze gebeurtenis heeft een enorme impact gehad op mijn gezondheid. Ik begon met fitness als uitlaatklep voor al mijn emoties. Daarnaast gebruikte ik voeding als tool om beter voor mijzelf te zorgen en weer op kracht te komen.

voedingbijrouw

Rechts mijn lieve broer Alisina

 

Na het behalen van mijn Horeca Management diploma en een stage in Sydney, Australië wilde ik graag meer reizen. Toen heb ik een tussenjaar genomen om te werken en reizen. Ik had behoefte aan ruimte om mijn doelen helder te krijgen. Dit heeft mij goed gedaan en inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had. Vervolgens heb ik mijn carrière veranderd van Horeca Management naar iets waar ik meer gepassioneerd over ben namelijk Voeding & Diëtetiek! Mijn adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd.

Voeding en fitness 

 

Voeding en fitness heeft veel geholpen in mijn rouwproces en hier is ook mijn passie uit ontstaan. Verder hielp tijd doorbrengen in de natuur, reizen, lezen, journalen, mindfulness en meditatie. Daarnaast natuurlijk de liefde en steun van familie en vrienden waar ik eeuwig dankbaar voor ben. Door mijn gedachten meer te focussen op het heden, in plaats van het verleden of de toekomst ervaarde ik meer rust. Rouw is voor iedereen anders. We kijken vooral wat voor jou werkt in jouw situatie.

Ik deel mijn verhaal om je te inspireren tot actie naar een gezonde leefstijl en een betere kwaliteit van leven. Als ik het kan, kun jij het ook!

                                                     

Jij verdient het om je gelukkig en gezond te voelen!

fitness-gezondheid-leefstijl-reizen

Deze foto is gemaakt tijdens een fitness bootcamp in Thailand, hier reisde ik voor het eerst alleen (spannend, maar het was het zo waard!)

thailand-voeding.jpg
thailand-sporten.jpg

The Big Bhudda Run, we stonden om 4:00 uur op om 10km te gaan hardlopen (bergopwaarts, met zonsopgang én olifanten in de natuur). Het was een intense workout, gelukkig hadden we een prachtig uitzicht aan de top waar we rustig konden bijkomen 

Mission: Welkom

Nu ben ik heel benieuwd naar jouw verhaal

Als je tot hier hebt gelezen ken je mij een stukje beter, maar ik jou nog niet. Ik ben benieuwd naar jou.
Wie ben jij? Hoe ziet jouw leven en gezondheid eruit?

 

Wat staat er tussen je huidige situatie en je ideale situatie in? Waarom lukt het nog niet?

Ik luister graag naar je verhaal. 

bottom of page